Menü
Sepetiniz

Marka RSS Akışı

21 Jan Fantazi İç Giyim Nereden Alınır?
0 9254
     Eskiden alışveriş yapmak günümüzdeki kadar zahmetsiz, her ürüne ulaşmak da bugünkü kadar kolay değildi. İnternetin hayatımıza hızlı girişi alışveriş alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Online mağazaların sayısındaki artışa paralel olarak akıllı cihazların hayatımızda daha fazla yer tutması da bunun en büyük sebeplerinden biri aslında.      İn..
16 Jan Erkek Fantazi İç Giyim
6 6352
Her kıyafette olduğu gibi iç giyimde de erkekler kadınlardan geri kalıyor maalesef. Bunda erkeklerin özensizliğinin yanında üreticilerin şimdiye kadar tüm enerjilerini kadın tüketiciler için harcamasının payı da azımsanamayacak kadar çok ama artık durum eskisi kadar vahim değil. Son yıllarda iç giyim tasarımcıları erkek müşterilerinin beklenti ve..
01 Jan Fantazi İç Giyim
0 4592
    Erkeklerin çoğunlukla kadınları ilk görüşte üstlerindeki kıyafete göre değerlendirdikleri ve kıyafetin ilk izlenimleri üzerindeki etkisi bilinen bir gerçek. Bu durum kıyafetlerde olduğu kadar iç giyim ürünleri için de geçerlidir. Kadının kendine yakışan bir kıyafeti giymesi anında onda pozitif etkiler yapmaya başlar. Bu enerji hemen çevredeki..
Gösterilen: 1 ile 3 arası, toplam: 3 (1 Sayfa)